Végleges felvételi jegyzék

Végleges felvételi jegyzék

Kedves Nyolcadikosok, tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megérkezett a végleges felvételi jegyzék. Gratulálunk azoknak a tanulóknak, akik felvételt nyertek iskolánkba. Felhívjuk a felvételt nyert tanulók és szüleik figyelmét, hogy amennyiben kolllégiumot igényelnek, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezhetik igényüket (határidő: május 15.) : Kollégiumi jelentkezési lap

A gimnáziumi felvételről illetve elutasításról szóló határozatokat legkésőbb 2023. április 28-án postázzuk. Azok a tanulók, akik nem nyertek felvételt, a döntés ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül eljárást indíthatnak. A jogorvoslati eljárással kapcsolatos részletes tájékoztatót itt találják: Tájékoztató a jogorvoslati eljárásról. Az eljárást a kiskorú tanuló törvényes képviselője kezdeményezheti. Az eljárást megindító kérelmet érdeksérelemre vagy jogszabálysértésre való hivatkozással a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumnál kell benyújtani, de a Debreceni Tankerületi Központ szakmai vezetője, Dr. Vántus András Istvánné részére kell címezni. A jogorvoslati kérelmet az alábbi formanyomtatványon kell elkészíteni: Eljárást megindító kérelemA kérelemhez minden esetben csatolni kell az elutasításról szóló döntés másolatát. Egy kérelemben egy iskola egy tagozatára lehet fellebbezést benyújtani.

Kérjük, az aláírt dokumentumot az iskola titkárságán adják le személyesen, vagy postázzák az iskola címére: Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, 4032 Debrecen, Békessy Béla u. 12.

Az alábbiakban közzétesszük a felvételt nyert és a felvételt nem nyert tanulók listáját. A tanulókat oktatási azonosító illetve jelige szerinti emelkedő számsorrendben találják meg.

Felvételt nyert tanulók

Felvételt nem nyert tanulók