Idén is részt vettünk a Wizz Air futáson

Idén is részt vettünk a Wizz Air futáson

 

2023. szeptember 23-án hatodik alkalommal rendezték meg a Debreceni Nemzetközi Repülőtér szervezésében a Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt, amelyen immár hagyományosan részt vettek a Csokonai diákjai. Az alábbiakban Géczi Gergő és Varga Tamás testnevelő tanárok beszámolóját olvashatjuk:

Iskolánk tanulói idén is szép számmal képviselték intézményünket, a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Wizz Air Futás debreceni rendezvényén. Az előzetes rajtcsomag felvételnek köszönhetően, a helyszínre érkezést követően már csak a futásra hangolódás, bemelegítés volt a feladat. Az időjárás már-már áprilist idézően "szórakoztatta" a futni érkezőket, eső, szél és tűző napsütés egyaránt szerepelt a palettán. A futócsapatunknak azonban nem szegte kedvét a változékony időjárás, és valamennyi tanulónk teljesítette a 2500 m-es távot. A teljesítményt, ahogy az már megszokott, idén is a rendezvény logóját mintázó emlékéremmel jutalmazta a szervezőgárda. Tanulóink a táv teljesítése után, kipirult arccal nézegették a nyakukba akasztott érmeket, és elismerően gratuláltak egymásnak teljesítményükhöz. A futókat kísérő  testnevelő tanárokként szintén elismerően nyugtáztuk a futásra jelentkező tanulók maximális helytállását, és gratuláltunk, nemcsak a táv teljesítéséhez, hanem a tanulók motivációjához és példaértékű  hozzáállásukhoz is, hogy egy hétvégén megrendezésre kerülő, iskolán kívüli rendezvény vonatkozásában is iyen aktívak voltak.    

Gratulálunk a tanulók teljesítményéhez, köszönjük, hogy méltón képviselték iskolánkat. Külön köszönet Géczi Gergőnek és Varga Tamásnak a részvételért, a beszámolóért és a képekért. :)